Ēdienkarte

Ēdienkarte uz divām nedēļām , sastādīta uz MK not. Nr.890 ( no 17,09,2013 , ) .Nr.172 ( no 13,03,2012).

DIENA BROKASTIS PUSDIENAS LAUNAGS
PIRMDIENA “Kellogs” ar pienu;
Sviestmaizīte
Zivju zupa, maize
Maltās gaļas mērce; Griķi /120
Kāpostu salāti ar gurķiem;
Dārzeņu plate /30; Ābolu Kompots
Rīsu krēms ar burkānu ķīseli
Augļu plate
OTRDIENA Rīsu Biezputra ar ievārījumu.
Sviestmaizīte ar sieru.
Ķimeņu tēja.
Boršča zupa, maize.
Dārzeņu sautējums ar m. gaļu.
Redīsu – burkānu salāti ar krējumu.
Citronu dzēriens
Piena makaronu zupa.
Augļu plate.
TREŠDIENA Auzu pārslu biezputra ar ievārījumu.
Sviestmaizīte ar gurķi.
Ķimeņu tēja.
Pupiņu zupa / maize. c/g kotlete /
Varīti kartupeļi.
Jauno kāpostu sal. Dārzeņu plate. Rozīņu kompots
Tunča salāti;
Tēja piparmētru
Augļu plate
CETURDIENA Mannā biezputra ar ievārījumu
Sviestmaizīte ar gurķi
Kumelīšu tēja
Dārzeņu zupa ar liellopu gaļu, maize;
Plovs ar malto gaļu; biešu salāti. Dārzeņu plate.
Roziņu – citronu kompots.
Biezpiena bumbiņas ar mērci; Tēja ar Pienu
Augļu plate.
PIEKTDIENA Siera - olu salāti; maize
Proso biezputra
Mežrozīšu augļu tēja.
Skābeņu zupa .maize; Tefteļi, kartup. Biezenis
redīsu salāti;
Dārzeņu plate
Roz. – citr. Kompots
Uzpūtenis ar pienu.
Augļu plate.
DIENA BROKASTIS PUSDIENAS LAUNAGS
PIRMDIENA Auzu pārslu biezputra
Ievārījums Kumelīšu tēja.
Liellopu gaļas buljons ar rīsiem /. rudzu maize/
Sv. Kāposti sautēti ar gaļu Marinēts gurķis.
Salāti.
Bumbieru kompots.
Biezpiena masa ar ievārījumu.
Augļu plate.
Melna tēja ar Pienu.
OTRDIENA Miežu biezputra. Sviests / Augļu tēja. Zirņu zupa. Rudzu maize. Vārīti kartupeļi. Viltotais zaķis. Baltā mērce.
Sv. kāpostu Salāti.
Ābolu kompots.
Plātsmaize ar āboliem; Kakao
Augļu plate.
TREŠDIENA Prosas putraimu biezputra.
Sviests Baltmaize ar sviestu.
Piparmētru tēja.
Svaigu kāpostu zupa ar liellopu gaļu. Rudzu maize. Maltās gaļās mērce, makaroni.
Biešu salāti ar āboliem.
Rozīņu ābolu kompots.
Piena zupa ar rīsiem.
Maize
Augļu plate
Piparmētru tēja
CETURDIENA Putra "Asorti". Ievārījums.
Baltmaize ar sviestu.
Piparmētru tēja.
Skābeņu zupa ar olu. Rudzu maize. Rīsi.
Vārītā zivs. Baltā mērce. Salāti. Citronu dzēriens.
Dārzeņu rasols. Maize. Augļu plate.
Jogurts.
PIEKTDIENA Omlete ar sieru/ Sviests. Maize. Kakao. Boršča zupa, maize; Siļķīte ar krējumu un biezpienu; Vārīti kartupeļi; Dārzeņu plate;
Ābolu-bumbieru dzēriens.
Ābolu debess mannā ar pienu.
Augļu plate